Dit zijn de nieuwe Muddy Angel obstakels 2019:

Wall of fame

Ons eerste nieuwe obstakel van 2019 is de wall of fame. Hier is samenwerking met het hele team voor nodig. Op .de voorzijde van de houten muur zijn balken aangesloten voor de opkomst, zowel als trappen aan de achterkant voor de afdaling. Met voldoende wilskracht en teamgeest, zal elke Muddy Angel dit obstakel overwinnen en een nieuwe uitdaging verslaan.

Erop en erover

Het tweede obstakel bestaat uit vier balken die overwonnen moeten worden. Twee van de balken moet je overheen en twee van de balken moet je onderdoor.  Met een beetje behendigheid slaagt iedere Muddy Angel dit obstakel met gemak te overwinnen.

Klimop

Macht, techniek en bovenal teamgeest zijn vereist voor deze hindernis. Samen is deze hindernis onder de knie te krijgen. Bij de schuine wand is alles toegestaan om hem te beklimmen ze.

Wasstraat

Let op Muddy Angels het wordt nat! De opgave bij dit obstakel is dat je over de grote rol in het water moet komen. Wat misschien eerst niet haalbaar lijkt, wordt haalbaar met je motivatie en wilskracht. Een ander hoogtepunt van de Muddy Angel Run!

Crazy net

Mobiliteit is van belang! Met een beetje behendigheid en techniek zal je bij dit obstakel veel plezier beleven. Kruipen, klimmen het maakt niet uit zolang je maar door de touwen van het laatste nieuwe Muddy Angel Run obstakel heen komt,