9 redenen om aan de Muddy Angel Run 2019 mee te doen

De “Muddy Angel Run” is Europa’s #1 modder run voor vrouwen van alle fitnessniveaus. De obstakel baan is ongeveer 5 Km lang en er zullen 15  leuke en modderige team obstakels aanwezig zijn.

1. Je doelen bereiken

Als je eenmaal bij de Muddy Angel Run bent aangemeld, blijft er geen andere keuze over dan mee te doen aan de sportieve uitdaging. Als je de motivatie kwijt raakt, heb je altijd je teamleden die je zullen motiveren en pushen om samen te lopen of hard te lopen door de modder, vertrouw ons!

2. Ben een inspiratie voor andere

Ga op zoek naar een leuk team en meld jullie samen als een team aan. Motiveer je teamleden regelmatig en heb plezier tijdens het actief bezig zijn!

3. Onvergetelijke herinneringen maken

De herinneringen aan deze onvergetelijke leuke dag, het trotse gevoel om de Muddy Angel Run te hebben voltooid  en de fantastische energie die op het evenement heerst. Dat en nog veel meer kun je op de Muddy Angel Run beleven.

4. Versterkt je vriendschap

Niets brengt jou en je vriendinnen, collega’s, zussen, etc. meer samen als 5 km vol met modder, schuim, plezier en teamgeest van de Muddy Angel Run samen te beleven, .

5. Realiseer je intenties

Veel te vaak stellen we onze toekomst plannen uit en komt er niks meer van. En veel te vaak denken we “Oh had ik het maar gedaan”. Daar komt nu een einde aan, 2019 is het jaar dat ROZE wordt!

6. Omdat je het kunt

Met het juiste team en een positieve houding, kan iedereen de finish bereiken. Bij de Muddy Angel Run gaat het er niet om dat je als eerste de finish bereikt, maar om een leuke modderige dag met je dierbaren te besteden! je moet alleen de moed vinden om de uitdaging met de meiden aan te gaan.

7. Het leven vind buiten je comfort zone plaats

Misschien vertrouw je het nog niet om 5 Km te gaan lopen en onderweg nog 15 obstakels te overwinnen. Het is vermoeiend. Het is anders dan alles wat je ooit gedaan hebt. Het zal een uitdaging voor je team zijn. Maar je kunt ons geloven, je zult met je team een doel hebben en dat is een heleboel plezier en jullie zullen trots zijn dat jullie deze uitdaging zijn aangegaan!

8. Help mee tegen borstkanker

Bij de Muddy Angel Run gaat het erom het onderwerp Borstkanker ter attentie te brengen, alle betrokkene kracht te schenken doormiddel van sport. Strijd tegen borstkanker en strijd met ons!  We kunnen dit!

9. Wordt deel van iets groters – wordt een Muddy Angel!

Zelfs als je alleen start, zullen andere teams je helpen tijdens de race op de obstakels. Omdat de samenhang in de Muddy Angel Run gewoon geweldig is!

ZO ROZE WORDT 2019!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden